joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiuni pe linia pazei bunurilor și obiectivelor, în Arad și localitățile învecinate

  de Special Arad | 17 ianuarie 2023, 3:37 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Sisteme de Securitate, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală Arad, au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune în municipiu și în localitățile învecinate, având ca scop respectarea legislației în domeniul pazei precum și reducerea riscului rutier.

  În cadrul activităților, au fost verificate 49 de obiective și 62 agenți de pază. Au fost legitimate 82 de persoane si controlate 59 de autovehicule, fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.310 lei, după cum urmează: 17 sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003 și H.G 301/2012, privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor; 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R, privind încălcarea normelor de conviețuire socială și 11 sancțiuni contravenționale la precum și reținerea unui certificat de înmatriculare la O.U.G 195/2002, privind regimul circulației pe drumurile publice.

  Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.