duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Controale printre transportatorii de lemne. Unii dintre ei au fost amendați

  de Special Arad | 16 iunie 2022, 1:16 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol, din cadrul Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Arad, împreună cu polițiștii orașelor Ineu și Sebiș, ai secțiilor rurale 5 Ineu, 9 Sebiș și 10 Gurahonț; împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Arad și ai Gărzii Forestiere Arad au desfășurat, în perioada 31 mai-15 iunie a.c., mai multe controale, pentru verificarea respectării legislației privind transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos, în zona Ineu-Sebiș-Moneasa-Gurahonț.

  În cadrul activităților, au fost verificate 107 mijloace de transport material lemnos, 10 puncte de încărcare/descărcare material lemnos, 2 fonduri forestiere și 2 depozite de material lemnos.

  Polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, dintre care 15 pentru pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul materialului lemnos (Legea 171/2010), iar celelalte pentru alte abateri.

  Au fost confiscați, faptic și valoric, peste 42 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproape 12.000 de lei.

  Aceste acțiuni se desfășoară permanent, în tot județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.