joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pisicile pot fi de acum sterilizate și vaccinate gratuit cu ajutorul Asociației Animed și a Poliției Locale

  de Special Arad | 2 iulie 2019, 5:34 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  (foto: bucuresti365.ro)

  Comunicat. Arădenii deținători de pisici au posibilitatea de a le steriliza, în mod gratuit, grație implicării benevole a unor medici veterinari cu suflet mare. O amplă campanie de sterilizare a exemplarelor feline va fi demarată în urma protocolului de colaborare încheiat de Direcția Generală Poliția Locală cu Asociația Animed. Polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară vor asigura sprijin medicilor veterinari, care vor bate la porțile proprietarilor de pisici, pe întreaga durată a acestui demers ce are ca scop stoparea proliferării necontrolate a speciei.

  De asemenea, poliția locală va acționa și în urma sesizărilor privind prezența în număr mare a felinelor fără stăpân, demers care va beneficia, de asemenea, de sprijinul Animed, în eforturile de a diminua disconfortul cauzat arădenilor de această categorie de animale.

  Debutul, în teren, al acestui parteneriat s-a concretizat astăzi în zona Pieței Avram Iancu, unde mai multe patrupede au fost capturate, vor fi sterilizate și vaccinate gratuit, apoi vor primi carnete de sănătate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.