vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gala Animed – ediția I. Distracție și strângere de fonduri pentru protecția animalelor

  de Special Arad | 9 septembrie 2016, 12:44 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  Peste o săptămână și câteva zile, Animed Arad va împlini 15 ani de existență, ocazie cu care pregătește prima ediție a Galei Animed, duminică, 18  septembrie 2016, cu începere de la ora 16.

  Evenimentul se va baza pe distracție și strângere de fonduri pentru protecția animalelor, fiind prima astfel de gală în România, anunță Asociația Animed, bazându-se pe faptul că pe Facebook, Google și YouTube nu există niciun rezultat care să arate că s-a mai organizat u astfel de eveniment în țară.

  Gala Animed va avea loc la salonul de evenimente Premiere din fostul complex comercial Armonia. Meniul va fi în totalitate vegetarian și va conține fructe, cafea, ciocolată caldă, vinuri, sucuri, un tort gigantic, șampanie la sosire, o fântână de ciocolată și multe alte bunătăți. De asemenea, participanții vor primi și cadouri și va fi și o tombolă cu premii. Tot în cadrul evenimentului, se va organiza o licitație pentru bunuri diverse (electronice, artă, modă etc).

  Va fi muzică clasică oferită de FAduo și muzică pusă de un DJ. Va cânta Alexandra Vasiu și va fi și un moment artistic cu dansatorii de la Royal Steps. Prezentatoarea galei va fi Izabela Vekas (fost prezentator de știri la o televiziune locală).

  Biletele costă 200 lei, 300 lei și 500 lei și se găsesc la membrii consiliului director al asociației până în data de 13.09.2016. Telefon 0766.581.545. Email: [email protected].

  Banii strânși vor acoperi pe de o parte costurile organizării evenimentului și pe de altă parte vor fi alocați sterilizării și îngrijirii animalelor găzduite de asociație.

  Persoanele juridice vor primi chitanță și contract de sponsorizare, putând scădea cheltuiala pe firmă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.