A început Târgul ONG-urilor, cu muzică și voie bună… (Foto+Video)

  de Special Arad | 17 septembrie 2015, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Astăzi s-a deschis ediția de anul acesta a Târgului Organizațiilor Nonguvernamentale din județul nostru. Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Palatului Administrativ, timp de două zile, perioadă în care membrii diferitelor asociații, centre sau fundații din Arad îi familiarizează pe trecători cu activitățile pe care acestea le desfășoară de-a lungul timpului.

  Printre cei prezenți și în acest an sunt reprezentanți ai unor ONG-uri precum Asociația Animed Arad, Crucea Roșie filiala Arad, Centrul de Reabilitare Socio-profesională. Fundația de pictură „Takacs”, Serviciul de Ajutor Maltez, Cetatea Voluntarilor, Clubul Sportiv Temerari Arad Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Arad și multe altele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.