duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Piromanul din Timișoara, arestat pentru 30 de zile

  de - | 4 iunie 2020, 6:53 PM | Regional

  0

  Procurorii au cerut astăzi, în fața magistraților, arestarea preventivă a bărbatului care a dat foc intenționat mașinii avocatului Carin Antonescu, incident petrecut chiar lângă Palatul Dicasterial, care găzduiește instanțele timișorene. Vă reamintim că BMW-ul seria 7 care aparține celebrului avocat a luat foc în după amiază zilei de 25 mai, când era parcată pe strada pietonală de lângă Palatul Dicasterial, care găzduiește sediul instanțelor și parchetelor.

  Intervenția jandarmilor care asigură paza palatului a făcut ca mașina să nu ardă în totalitate. În primă fază a fost vehiculată ipoteza unui scurtcircuit la sistemul de alarmă al mașinii, însă pompierii au constatat că focul a fost pus intenționat Astăzi, Judecătoria Timișoara a decis arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată cu apel.

  Citeste mai multe pe: pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.