Au încercat disperați să iasă din mașina în flăcări! Cadavrele carbonizate ale celor doi polițiști brăileni au fost găsite lipite de ușa șoferului

  de - | 10 iunie 2020, 11:45 AM | Naţional

  0

  (foto: debrăila.ro)

  Două vieți pierdute la datorie și o anchetă care trebuie să ofere răspunsuri la numeroasele întrebări care au apărut. Mihai și Ana-Maria au ars de vii, blocați în autospeciala care a luat foc, în seara zilei de marți, după ce a intrat într-un copac de pe marginea drumului județean 221, între localitățile Sutești și Constantinești.

  Cei doi erau polițiști la Secția 4 Poliție Rurală Ianca și se aflau în misiune de patrulare. Deși drumul este drept pe mai toată lungimea sa, în mod inexplicabil, Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un pom.

  Se pare că odată cu producerea impactului, autospeciala a fost cuprinsă de flăcări. Atât agentul șef Bara – care se apropia de vârsta pensionării, cât și agentul Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani – o tânără încadrată în Poliție acum jumătate de an, au rămas blocați în mașină. Deși au încercat din răsputeri să scape din incendiu, cadavrele oamenilor legii au fost găsite carbonizate, lipite de ușa șoferului.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.