duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivUn pictor amator, tăietor de iarbă în Pecica, și-a violat fiica vitregă. Probele au fost surprinse de camerele video amplasate, în secret, de soție

  de Valer Mărginean | 16 mai 2022, 1:16 PM | Dezvăluiri | Pecica | Știri Arad | Topic special

  13

  (foto: mapsus.net/myblog.ro)

  Sătulă să i se tot spună că soțul face tot felul de nebunii în locuința lor, în timp ce ea este la serviciu, o femeie din Pecica (din motive lesne de înțeles, îi vom spune doar E.) s-a hotărât să amplaseze trei camere de supraveghere în locuință, pe care le putea urmări și pe telefonul mobil. Așa se face că într-o bună zi (un fel de a spune, bună) l-a putut vedea pe soț cum îi agresa sexual fata de numai 14 ani. Fata este doar a ei, dar practic au crescut-o împreună.

  Evident șocată, îi spune ce a văzut pe camere, iar după răspunsul foarte „artistic” (monstrul cu față umană este de „meserie” tăietor de iarbă pe bani publici, dar cu veleități de artist plastic) – „mă doare-n p… de camerele tale” – a plecat la Arad, la ore de conducere.

  Încă șocată de tot ce i se întâmplă ei și, mai ales, fetei, s-a dus la Poliția Pecica, unde a depus plângere penală. Desigur, a pus la dispoziția polițiștilor înregistrările de pe camerele de supraveghere. Ce a urmat rămâne, în acest caz, singura stare de normalitate: reținerea monstrului (căruia îi vom spune doar F.C.H., din respect pentru fetiță), propunerea de arestare preventivă, confirmată de Judecătoria Arad. În rest, tot ce a făcut acest individ este de domeniul patologicului ce nu-și are locul într-o societate ce a depășit primitivismul.

  Cu siguranță însă, la imaginile de pe camere, se vor adăuga și zecile de fotografii și filmulețe, făcut de acest scârbavnic, cu telefonul propriu – cu care, probabil se lăuda prin birturile pe care le frecventa.

  Cine este acest violator care, iată, păstrează Pecica în zodia infracționalității? Un nimeni, cunoscut în Pecica doar ca bețiv, profitor și informator. Unii, mai „cu ștaif” îl considerau și artist plastic.

  Mai apare o informație care completează acest tablou sinistru „pictat” de monstrul din Pecica: soția sa este gravidă, în luna a doua. Altfel spus, în timp ce își viola fata vitregă, și o supunea la perversiuni sexuale, această bestie își consuma căsnicia ca și cum totul era perfect!

  Cum să nu ne întrebăm dacă pedepsele, în astfel de situații, nu sunt prea blânde? De ce nu se ia în discuție, de exemplu, castrarea chimică a acestor monștri? Sunt atâtea țări civilizate care recurg la acest procedeu, ca pedeapsă complementară, pentru a-i potoli pe acești ne-oameni.

  Încheiem cu o informație care ne-a adus o rază de speranță: o cunoscută doamnă avocat din Pecica a fost rugată să preia cazul acestui nemernic. Când a aflat despre ce este vorba, a refuzat orice discuție despre apărare. Felicitări, doamna Luminița. Și noi credem că sunt cazuri, ca al acestui ne-om, în care apărarea este insuportabilă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • @hg – Dvs. cine credeși că l-a promovat? În Pecica cine poate promova fără blagoslovenie de la primar? Întreb, așa, retoric, nu pentru că aș ști, cumva, că violatorul era unul dintre informatorii primarului. Sau că același violator era „profesorul” de pictură al băiatului primarului care îi și finanța cele mai multe dintre expozițiile sau că violatorul avea contract pentru tăiere ierbii, deși primăria Pecica are o societate comencială cu acest obiect de activitate, finanțată din banii păecicanilor… Cum spuneam, întreb doar retoric, ca orice neștiutror…

    --19 voturi
    +1
    -1
  1. Legile sunt foarte prost făcute, pentru violatori și criminali trebuie închisoare pe viață. Acest monstru nu se poate numi om. Trebuie schimbată legia! Sunt foarte multe cazuri de acest gen și nimeni nu face nimic. Schimbați legea fraților? În ce țară trăim! Dumnezeule mare! Închisoare pe viață.😡😡😡😡😡😡

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. Ar trebui sa aveti ...

   …macar o minima disciplina a dialogului.Poate citesc comentariile chiar colegi de clasa a bietei fete.Daca situatia se prezinta chiar asa: [același violator era „profesorul” de pictură al băiatului primarului care îi și finanța cele mai multe dintre expozițiile sau că violatorul avea contract pentru tăiere ierbii, deși primăria Pecica are o societate comencială cu acest obiect de activitate] – atunci treburile sunt clare, acuzatiile fondate, doar procurorii trebuie sa spuna: OK!
   Citesc comentarii oribile: [trebuie castrat chimic]- [trebuie castrat mecanic si dus la ocna de sare pe viata!] – [sa facem salam din el] – [propun să se facă cu bisturiul și fără anestezie].Considerati, indiferent de situatie, ca este normal?

   --9 voturi
   +1
   -1
   • AR TREBUI SĂ AVEM…

    O minimă disciplină și bun simț al dialogului dacă vorbim despre oameni .Când vorbim despre GUNOAIE lăsăm Retimul să le adune.Ați înțeles ca totul a fost filmat?
    Nu este film artistic ci realitate !!! AVATI COPII SAU NEPOȚI ?

    +9 voturi
    +1
    -1
  3. Protectia unora din administratie (oare doar primarul.?..)a facut ca respectabila sa refuze apararea monstrului,sau alte elemente ? Cat despre aparare,ea nu poate fi decit dificila si chiar respingatoare,dar orice om (!?) are dreptul la o aparare. Mediatizarea cazului,cred ca e puternic prejudiciabila pentru minora traumatizata,si poate ar trebui mai multa prudenta,caci Pecica vuieste,mai ales in randul tinerilor.

   +1 voturi
   +1
   -1
   • @ intrebare – Nu știu ce-a determinst-o pe doamna avocat să refuze. Posibil să fi fost vorba de opțiune și a ales să fie mai degrabă om decât avocat și pentru alegerea asta are tot respectul meu.
    El, violatorul, evident că are dreptul la apărare, dar niciun avocat nu are obligația să îi asigure apărarea, în afara celor desemnați din oficiu.

    +1 voturi
    +1
    -1
  4. Asta ar trebui dat pe mana unor negrii cu iguane de 12 inch,lovit in funduletz vreo o saptamana incontinuu apoi vreo 10 ani de inchisoare doar la carcera si mai vizitat din cand in cand de cate un negru asa ca sa nu uite de unde a plecat totul!!!asta e parerea mea!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.