Philip Otele: „Șansa nu mi-a surâs, nu am reușit să marchez din situații clare”

  de Lucian Dănilă | 12 December 2022, 8:23 AM | Sport

  0

  Philip Otele a fost cel mai activ jucător al primei reprize a partidei dintre „U” Cluj și UTA, partidă încheiată cu scorul de 0-0 după un meci care a semănat mai mult cu luptele în noroi.

  Nigerianul a ratat trei ocazii foarte bune de a marca, iar după meci și-a făcut mea culpa.

  Eu cred că meritam să câștigăm, iar dacă e să fiu cinstit sunt direct răspunzător de soarta partidei. Șansa nu mi-a surâs, nu am reușit să marchez din situații clare, port răspunderea. Nu am ce să fac decât să merg înainte, trebuie să fructific șansele care mi se oferă, așa cum au fost cele de azi, altă variantă nu există”, a spus Otele la flash-interviul de la finalul jocului.

  Trebuie să te adaptezi, așa fac jucătorii profesioniști. Din păcate, astăzi nu am reușit să fac cel mai bun meci. Trebuie să-mi îmbunătățesc jocul și eu și colegii mei ca să fim mai buni”, a continuat fotbalistul de atac al Bătrânei Doamne, făcând referire la suprafața de joc, una care seamănă foarte mult cu cea de la Arad.

  Suntem mai mult decât dezamăgiți de locul pe care-l ocupăm în clasament. La jucătorii pe care îi avem, la calitățile lor, nu trebuia să fim acolo jos, dar asta este realitatea, trebuie să-i facem față. Tot noi trebuie să o scoatem și să urcăm în clasament”, a încheiat nigerianul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.