joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Philip Otele: „Nu mă gândeam că putem ajunge în situația de acum…”

  de Lucian Dănilă | 1 decembrie 2022, 11:00 AM | Sport

  0

  Nigerianul Philip Otele privește cu optimism spre meciul pe care UTA îl dispută mâine în compania celor de la Sepsi. „Să fiu sincer, s-au schimbat multe de la venirea noului antrenor, cred că vor spune toți că sunt fericiți”, spune jucătorul african care recunoaște că nu s-a gândit la începutul sezonului că echipa ar putea ajunge în situația de acum.

  „Nimeni nu se gândea la începutul sezonului că vom fi în această situație, cu toții vrem o poziție mai bună și avem încredere că putem urca în clasament”, a continuat el.

  Referitor la partida cu Sepsi, Otele știe că va fi una foarte dificilă, una ca o finală. „Toată lumea știe că e un meci important, pentru că în acest moment nu suntem într-o situație pe care ne-o dorim. Este un meci important, ca o finală, trebuie să luăm trei puncte, mai ales că jucăm acasă. Se poate spune că avem un avantaj psihologic, pentru că majoritatea meciurilor cu Sepsi din ultima perioadă s-au încheiat bine pentru noi, dar nu mă gândesc la asta”, spune Philip.

  „Cred că această perioadă de pregătire a fost foarte importantă pentru noi. Nu am avut foarte multe zile libere la începutul acestei pauze, ne-am întors devreme pentru că aveam foarte multe lucruri la care trebuia să lucrăm. Cred că ne-a ajutat mult din punct de vedere tactic, a fost o pregătire foarte benefică. S-au schimbat multe de la venirea noului antrenor, atmosfera este foarte bună, suntem o familie, cu toții muncim pentru același obiectiv, să ducem echipa cât mai sus în clasament. Pe oricine ați întreba, cred că vor spune toți că sunt fericiți cu Balint la echipă”, a continuat Otele.

  Fotbalistul sosit la UTA în luna ianuarie a vorbit și despre noua senzație din meciurile amicale ale Bătrânei Doamne, Jojo Godwin, fotbalist de 19 ani care a marcat 3 din cele 4 goluri marcate de UTA în jocurile cu Vojvodina și Vrsac.

  „Avem o relație foarte bună, de când a venit aici am încercat să îl ajut, suntem foarte apropiați. Cred că este un jucător bun, are simțul porții, iar asta este foarte important, sunt convins că va înscrie goluri pentru UTA”, spune Otele.

  Philip a avut cuvinte de laudă și despre jucătorul Under 21 din echipă, Rareș Pop: „Cred că Rareș Pop e un jucător bun, trebuie să muncească. Are calitate și sunt convins că o va arăta în următoarele meciuri. Cu cât joacă mai mult, cu atât va fi mai bun”.

  Deși s-a aflat cu echipa în cantonament vreme de două săptămâni, Otele spune că a avut timp să urmărească și meciuri de la Campionatul Mondial din Qatar. „Am urmărit Cupa Mondială, susțin Brazilia pentru că îmi place Neymar, sper ca ei să câștige”, a încheiat jucătorul african.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.