duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Joseph Godwin a fost votat jucătorul sezonului 2022-2023 la UTA!

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2023, 9:05 PM | Sport

  3

  UTA a avut un sezon de coșmar, unul în care și-a trecut fanii prin toate stările și asta am văzut-o și noi, cei de la Special Arad, în acel „Catalog” în care suporterii acordă note jucătorilor după fiecare meci din campionat.

  Am avut etape după care cele mai multe note acordate erau 1 sau 2… Și pentru că niciun jucător nu s-a remarcat într-un mod deosebit, parcă nici nu mai e așa de mare surpriza pe care au postat-o în urmă cu aproximativ o oră cei de la club pe pagina de Facebook.

  „S-a decis!
  În urma expertizei fanilor, jucătorul sezonului 2022/2023 este Joseph Godwin.
  🇳🇬 Nigerianul în vârstă de 19 ani a debutat pentru UTA în SuperLigă în meciul de la Arad cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
  Felicitări, Godwin!
  #JucatorulSezonului #DoarUTA”

  Godwin a plecat în luna februarie de la UTA, fiind împrumutat la Gloria Buzău. El chiar a evoluat în finalul meciului de baraj de la Buzău contra echipei arădene.

  Nigerianul s-a remarcat doar în meciurile amicale, el marcând contra celor de la Vojvodina, de la Vrsac și a nemților de la TSV Munchen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce club de pe planeta asta își mai ironizează suporterii cu fraza,, expertiza fanilor” și după îi invită să cumpere bilete și abonamente.
   Pare ca suporterii sunt tratați ca o turmă de oi!!!
   Un asemenea derapaj de comunicare oriunde în lumea civilizată era taxat cu conciderea persoanei care a scris așa ceva!

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Se pare că a fost o cacealma pe rețeaua de socializare,sa demonstrăm că nu se verifică din lipsa de profesionalism ai celor care ne scriu informațiile sportive….Durere in cur fata de UTA,doar preiau informația de pe feisbuci,și cooypaste…bravo,am demonstrat ce am.dorit,..cum sa fie ăla cel mai bun jucător?:)))cronicari sportivi ce sunteți voi;)

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.