duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Petrolul, la a treia victorie consecutivă în play-out! Mioveni, aproape retrogradată

  de Lucian Dănilă | 10 aprilie 2023, 7:45 PM | Sport

  0

  Petrolul Ploiești a obținut cea de-a treia victorie consecutivă în play-out și poate răsufla ușurată în ceea ce privește emoțiile retrogradării, obiectivul grupării prahovene fiind acum câștigarea play-out-ului, și câștigarea barajelor care duc spre Conferece League.

  Victima ploieștenilor a fost CS Mioveni, o echipă care sub comanda lui Nicolae Dică a început perfect anul 2023, cu o victorie în fața Petrolului și apoi o altă victorie la Arad, cu UTA. Apoi, rezultatele echipei argeșene au devenit tot mai modeste și după trei înfrângeri consecutive în play-out, cu doar 11 puncte, CS Mioveni este foarte aproape de retrogradarea directă în liga secundă.

  Golurile Petrolului au fost înscrise de Budescu, în minutul 16, cu un șut la vinclu de la 18 metri, și Mathaus în minutul 24.

  clas play 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.