joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 97.000 de țigarete confiscate, în urma perchezițiilor la domiciliu

  de Special Arad | 4 aprilie 2015, 11:32 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 9 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au depistat şi confiscat peste 97.000 de ţigarete.

  La data de 4 aprilie, ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au efectuat 9 percheziţii, pe raza municipiului Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

  La acţiune au fost cooptaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale precum şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

  Astfel, 12 persoane sunt bănuite de contrabandă cu ţigări provenite din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova.

  În urma percheziţiilor au fost ridicate 97.180 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci şi suma de 1.826 de lei.

  Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcări, în cantitate mai mare de 10.000 de fire ţigarete.

  SG1L1871 SG1L1872

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.