Peste 75% dintre deținuții din România sunt vaccinați cu cel puțin o doză

  de - | 3 November 2021, 8:08 AM | Naţional

  0

  La nivel național, abia ce s-au vaccinat cu cel puțin o doză 40 la sută dintre adulții a României. Dar dacă te uiți în detaliu, constati că sunt și categorii sociale care s-au vaccinat într-o proporție covârșitoare.

  Conform datelor obținute de Europa FM, până la începutul săptămânii trecute, mai mult de 3 sferturi dintre deținuții din România erau vaccinați cu cel puțin o doză. Așadar, aproape dublu față de media națională și chiar puțin peste media vaccinării din Uniunea Europeană. Medie pe care, de altfel, tot noi și bulgarii o tragem în jos. Și apropo, s-a vaccinat chiar și cel mai celebru fost deținut al României, după cum el însuși a declarat la B1 Tv.

  Am fost vaccinat la Rahova. Am avut și covid la sfârșit de decembrie anul trecut, și în apilie–mai am făcut cele două vaccinuri. Dacă nu te-ai fi vaccinat, adică dacă nu acceptai să te vaccineze, nu erai scos de la muncă. Eu de abia fusesem re-repartizat la muncă după 9 luni de izolare în celulă și n-am mai riscat.”, a spus Liviu Dragnea.

  Sursa: Europa FM.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.