Târgul de construcţii, instalații și decorațiuni interioare revine la Expo Arad

  de Special Arad | 29 March 2022, 10:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Târgul internaţional Confort Construct & Instal își deschide din nou porțile la Expo Arad, în perioada 8-10 aprilie 2022. Cel mai mare eveniment de construcții și instalații din Vestul României, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

  „După cum știți, activitatea din complexul Expo Arad s-a reluat în condiții de maximă siguranță sanitară. După o perioada cu multe restricții, reluarea evenimentelor la nivel global a venit cu o cerere foarte mare din partea firmelor, prin urmare am comasat mai multe evenimente în aceeași perioadă, respectiv Târgul de construcții și instalații, Târgul primăverii cu secțiunile de flori și grădinărit, bunuri de larg consum și Târgul apicol”,declară Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

  În cadrul târgului Confort Construct & Instal  vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluții eficiente pentru reducerea costurilor utilităților.

  „Ne bucurăm că restricțiile legate de pandemie s-au relaxat în mare măsură și putem să revenim cu organizarea târgurilor și expozițiilor pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultura a județului Arad le avea în program în fiecare an”, informează Cimi Enache, managerul evenimentului.

  Informații și înscrieri:

  La telefon: +40.257.280 800, +40.730.188 291, e-mail: [email protected]. Detalii se găsesc și pe site-ul ccia-arad.ro și pe pagina de facebook a evenimentului.

  Orar vizitare

  Vineri, 8 aprilie: 10.00 – 20.00

  Sâmbătă, 9 aprilie: 10.00 – 20.00

  Duminică, 10 aprilie: 10.00 – 18.00

  Confort Construct & Instal 2022 se va desfășura în perioada 8-10 aprilie la Expo Arad.

  În aceeași perioadă vor avea loc:

  Târgul Primăverii (flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, bunuri de larg consum, mobilier și decorațiuni, produse handmade, jucării, articole hobby si oferte turistice) – +40.730.188 291, [email protected].

  Târgul Arpicultura (echipamente si produse pentru apicultori, miere și produse apicole, dulciuri, etc.)  – +40.729.969.669, [email protected].

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.