vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 180 de litri de deșeuri cu substanțe periculoase, depistate la o firmă din Arad

  de Special Arad | 13 iulie 2015, 2:45 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Arad şi Oficiului Fitosanitar Arad, au depistat la sediul unei societăţi comerciale peste 180 de litri de produse care au devenit deşeuri periculoase.

  În urma verificărilor efectuate la sediul unei societăţi comerciale, din judeţul Arad, având ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase şi a plantelor pentru seminţe, poliţiştii au depistat 182, 5 litri de diferite produse pentru protecţia plantelor având termenul de valabilitate expirat.

  Pe numele reprezentantului societăţii în cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluare a măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.