Peste 120 de studenți ai Universității Vasile Goldiș sunt audiați de către procurorii Parchetului General în „Dosarul diplomelor de licență fără studii”!

  de Marius Man | 8 noiembrie 2017, 10:37 AM | Dezvăluiri | Recomandările editorilor

  8

  Știri Arad. Parchetul General continuă ancheta în „Dosarul diplomelor de licență fără studii”, dosar care a „debutat” public o dată cu descinderile care au avut loc în luna iulie. Începând de ieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorii de la București audiază peste 120 de studenți ai Universității Vasile Goldiș.

  Este vorba – susțin sursele noastre – de studenți din toți anii de studiu, mai ales cei din cadrul Facultății de Medicină și aceștia sunt invitați să dea declarații, începând cu orele prânzului, după orele de curs.

  Citește și: Băiatul și nora directorului general Isabela Alic, de la Universitatea Vasile Goldiș – în arest pentru 30 de zile. Ce au decis judecătorii în privința tuturor celor implicați în „Dosarul diplomelor”

  Deocamdată, mai multe amănunte nu cunoaștem, însă suntem aproape convinși că aceste audieri au loc în strânsă legătură cu declarațiile informaticienilor de la Universitatea Vasile Goldiș, cei care sunt cam „strânși în chingi” în urma înregistrărilor pe care le dețin procurorii și care ar dovedi cum „aranjau” rezultatele de la examene.

  Revenim cu amănunte.

  Citește și: Acțiunea „Diplome de licență fără studii” lovește din plin cele două universități arădene. Trei nume grele, vizate de anchetatori. Primii doi sunt conducători de lucrări de licență (Foto / Video)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pot asimila procedura cu traficul de carne vie… E una dintre cele mai odiose crime umane posibile… Sa denaturezi inteligenta umana transformand-o intr-un talcioc.
   E unul dintre cele mai minunate lucruri… sa formezi o noua generatie, mai ales cand ai experienta didactica, practice de la an la an poti sa scoti generate mult mai instruite… In realitate e o afacere imobiliara… sub fusta lui Falca, care e si el un veritabil beneficiar de doctorat in comunicare!… sprijinit de o decana care a delapidat activitatea si brendul Ziarului Adevarul!
   Totul e doar cu cat imi creste contul!

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Asa se iau examenele la toate facultatile.Acum toti criticati dar cati nu faceti plecaciuni sa vi se treaca prostul de copil?Nu doar la Vlaicu sau Goldis se practica asa.Asa este in toata tara.Critici si cinstiti la tot coltul.Aradul este mic.Se cunosc toti cu toti.Nu mai criticati ce nu stiti.Dar este punctul fiecaruia de vedere.Probabil dintre critici nici unu nu aveti copii la facultate si nici unu nu aveti studii superioare altfel ati stii cum se iau.cumpara examenele.Spor la criticat!

   0 voturi
   +1
   -1
   • Sunteți într-o eroare profundă.
    De fapt v-ați facut un autoportret grozav: stați la colț, anonim și criticați fără să aveti habar ce.
    Avem si am avut copii la facultăti, chiar la doua, unde au intrat cu cea mai mare medie din țară, avem si facultăți, și ne-am luat examenle pe bune, mai mult, am mai și predat la licee și facultăți până am putut s-o facem pe bune.
    Ei, acum ce mai ziceți?

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.