Personalul neesențial din ambasadele ruse și americane, evacuat din Kiev

  de - | 22 January 2022, 9:40 PM | Internaţional

  0

  Departamentul de Stat al SUA a ordonat ca începând cu 24 ianuarie să înceapă evacuarea familiilor angajaților Ambasadei SUA la Kiev. La post va rămâne minimul necesar pentru funcționare.

  Anunțul vine în contextul în care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat că are informații potrivit cărora Rusia va încerca preluarea în forță a celui de al doilea oraș ca mărime din Ucraina și dacă acest lucru se va întâmpla va urma o baie de sânge. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu mai multe brigăzi motorizate ale armatei ucrainiene care ocupă poziții în jurul Harkovului (NE – la puțină distanță de graniță unde Rusia are masate zeci de mii de soldați).

  Americanii au acuzat ieri Rusia ca prin serviciile secrete racolează și recrutează oficiali ucrainieni care să înlăture de la putere actualul regim pro-occidental de la Kiev.

  Zilele trecute și Rusia și-a retras personalul neesențial de la Ambasada din Kiev.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.