Atac armat la Ambasada Azerbaidjan din Teheran! Cel puțin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite

  de Special Arad | 27 January 2023, 12:29 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video)

  Un bărbat a fost arestat vineri, la Teheran, după ce a ucis o persoană şi a rănit două gărzi. Toate acestea s-au întâmplat chiar în sediul Ambasadei Azerbaidjanului, cu care Iranul întreţine relaţii spinoase, anunţă poliţia iraniană.

  Ministerul azer de Externe a anunţat că un atac armat a avut loc la ambasada sa din Teheran, soldat cu „un mort şi doi răniţi”. Potrivit Poliţiei din Teheran, agresorul a fost arestat imediat.

  „Atacatorul a distrus postul de pază cu o armă automată Kalashnikov și l-a ucis pe șeful serviciului de securitate. Doi agenți de securitate ai ambasadei au fost, de asemenea, răniți în timp ce preveniu atacul”, a declarat Ministerul de Externe al Azerbaidjanului, conform unui comunicat.

  Autorul atacului de la Ambasada Azerbaidjanului a fost arestat”, a declarat agenţiei iraniene de presă Tasnim şeful Poliţiei din Teheran, generalul Hossein Rahimi. „Această persoană a intrat în ambasadă cu cei doi copii mici ai săi”, potrivit generalului. „În cadrul anchetei preliminare, agresorul a evocat ca motiv probleme personale şi de familie”, a precizat el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.