marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pericole publice – au rupt cablurile podului de pontoane și l-au lăsat plutind pe Mureș!

  de Special Arad | 23 mai 2014, 2:59 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1
  Autoritățile locale anunță că persoane necunoscute au rupt cablurile podului de pontoane din zona Polivalentă, pod care facilitează accesul pe Ștrandul Neptun

  Autoritățile locale anunță că persoane necunoscute au rupt cablurile podului de pontoane din zona Polivalentă, pod care facilitează accesul pe Ștrandul Neptun. Astfel, în noaptea de 22 spre 23 mai, cablurile de ancorare a pontoanelor podului respectiv au fost desfăcute, podul fiind lăsat să plutească în voia Mureșului.

  Pericolul rezultat din acest incident este cu atât mai mare, cu cât întreg podul a fost dus de ape până când s-a izbit de celălalt pod de pontoane, din zona bazei sportive Voința. În urma incidentului a fost alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care împreună cu reprezentanții Primăriei au reușit să recupereze și să ducă pontoanele la mal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vă dați seama cât de bine sunt legate pontoanele dk niște bătoci teribiliști le-au dezlegat… Ceva pază de noapte prin zonă ? – mă gândeam și eu că nu e cazul. Toți uniformiștii sunt masați către europarlamentare. Mă duc să mai văd odată panoul cu arătături dotate cu zâmbet/invitație a la ”votați-mă vă rooog frumos…că vă promit căcăcăcăcă”. Nu se poate scoate oare duminica asta din calendar? – o zi care nu are nimic creștin în ea, o duminică în care vor ieși alte gunoaie la rampa europeană și care îi va ferici cu bani de bani pe aceia care nu vor face absolut nimic pt arad și românia – înafara înavuțirii proprii. Românilor le place să voteze, asta e! Nu au nicio judecată a actului votării, de ce trebuie să facă asta, pe cine votează și de ce; 99 la sută habar nu au de figurile colorate rânjitoare, mulți nu se descurcă în fața pătratelor, nu citesc ce scrie acolo, alții merg după ureche, după dicteu pt o bomboană. Și uite-așa, din ciulamaua asta nefiartă vor grohăi fericiți viitorii eurohoți de arad/romania. consider că mâine nu exist pe pământ.
   ps. App., tot în astfel de noaote, 22/23 mai 2004 a murit zdrobit în bătăi, studentul de 22 de ani traian trifa… Ăia care l-au căsăpit se duc și ei să voteze, mă gândesc.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.