miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Breaking NewsPerfomanță imensă! Boxerul Mihai Nistor – noul campion mondial la categoria grea

  de Special Arad | 23 septembrie 2015, 8:09 AM | Sport

  0

  Pugilistul Mihai Nistor l-a învins prin KO pe germanul Erik Pfeiffer chiar la acesta acasă şi a cucerit titlul mondial la categoria +91 kilograme.

  Mihai Nistor este noul campion mondial de box al categoriei +91 kg. in versiunea AIBA Pro Boxing. În gala din Hamburg, pugilistul român a pierdut prima rundă în faţa germanului Erik Pfeiffer. Nistor a luat apoi iniţiativa, iar o lovitura pe abdomen l-a îndoit pe adversar. Arbitrii i-au dat repriza tot reprezentantului gazdelor. Meciul s-a echilibrat clar după runda a 4-a, prima câştigată de român, când croseele lui Nistor au punctat în forţă.

  Reprizele a 7-a şi a 8-a au fost la discreţia lui Mihai Nistor, care, îndrumat de cătreantrenorul Relu Auraş, a micşorat distanţa şi a continuat să pună presiune pe adversar.

  În primul minut din runda a noua, o directă de stânga pe barbie l-a trimis la podea pe german care, chiar dacă a reuşit să se ridice, a abandonat lupta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.