Echipa României este campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă

  de Special Arad | 12 September 2022, 8:35 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  (foto: DSU)

  Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) anunță că una dintre echipele care a reprezentat România la prestigioasa competiţie „World Rescue Challange” s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor.

  „Echipa României este campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă. În urmă cu puţin timp, echipa de prim-ajutor a ISU Bucureşti – Ilfov, care a participat la prestigioasa competiţie ‘World Rescue Challange’ s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor, secţiunile ‘general’ şi ‘complex’ (avansat-traumă)”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook al DSU.

  Cinci echipe din cadrul ISU Mureş, ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Dâmboviţa şi ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de paramedici şi pompieri din 15 ţări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.