miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în mai multe județe. 33 de persoane au fost în cadrul unui eveniment pe tema nutriției

  de Special Arad | 19 septembrie 2022, 5:28 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune, produsă în cadrul unui eveniment pe tema nutriţiei. Au fost identificate 33 de victime. ”Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au continuat activităţile de cercetare în cadrul unui dosar penal, ce vizează infracţiunile de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune”, a transmis, luni, IPJ Cluj.

  Sursa citată a precizat că, duminică, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în cooperare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, Biroului de Investigaţii Criminale Turda, au pus în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele a 11 persoane bănuite de infracţiuni de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

  „Din cercetări a reieşit că, la data de 5 februarie 2021, în cadrul unui eveniment organizat de o societate comercială pe subiectul nutriţiei în municipiul Câmpia Turzii, o femeie ar fi fost desemnată câştigătoarea unei tombole, sub condiţia achiziţionării unor produse în valoare de 820 de euro, prezentate în cadrul evenimentului, însă, ulterior, nu a mai putut revendica premiul, acesta constând într-un aparent sejur turistic. Poliţiştii au continuat activităţile de cercetare, în urma cărora au fost identificate 33 de persoane vătămate”, a mai precizat sursa citată.

  În urma percheziţiilor desfăşurate la locuinţele persoanelor bănuite, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman şi Dâmboviţa, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 148.482 de lei, 24.570 de euro, 1.500 de lire şi 400 de dolari, precum şi 18 telefoane mobile, înscrisuri de interes în cauză, dar şi alte probe şi mijloace de probă utile în cadrul procesului penal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.