duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în Capitală și în două județe la o firmă din domeniul reciclării deșeurilor. Prejudiciul s-ar ridica la 550.000 euro

  de Special Arad | 18 iunie 2018, 10:33 AM | Naţional

  0

  Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman la o grupare specializată în evaziune fiscală. Prejudiciul în acest caz s-ar ridica la 550.000 de euro.

  O firmă din domeniul reciclării deşeurilor ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive pentru a reduce baza de impozitare.

  Șapte persoane au fost duse la audieri.

  ”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie-aprilie 2016, o societate având ca obiect de activitate reciclarea deşeurilor, controlată de trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, şi ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive, iar în acest fel si ar fi diminuat artificial obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat”, afirmă poliţiştii din Ilfov.

  sursa: Realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.