Percheziții în Arad și Timiș: patru bărbați au fost reținuți pentru contrabandă cu țigări!

  de Special Arad | 25 septembrie 2020, 9:25 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat: În cursul zilei de ieri poliţiştii Secției 1 Rurale sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 9 percheziţii domiciliare pe raza județelor Timiș și Arad la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă. Dintre acestea, 7 s-au desfășurat pe raza județului Timiș și 2 pe raza județului Arad.

  Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției 1 Rurale Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 9 persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza celor două județe Timiș și Arad, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

  Activitățile desfășurate au vizat patru bărbați de 41, 43,45 și 55 de ani, aceștia fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 152.160 de țigarete netimbrate, cantitate ce a fost reținută în vederea confiscării.

  Cei 4 bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

  Activitățile s-au realizat cu sprijinul B.O.S Timișoara, S.A.S Timiș, Biroului de Investigații Criminale Timișoara, Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Recaș și Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timișoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.