Percheziții DNA la primăria din Păuliș! Se ridică documente privind terenurile

  de Mihai Todoca | 19 May 2022, 8:23 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Păuliș intră din nou în atenția mass media, dar și a autorităților. Dacă în trecut, primarul Ioan Turcin a avut mai multe „întâlniri” cu oamenii legii, de data aceasta , cel puțin din informațiile pe care le deținem până acum, vizată a fost Primăria, procurorii DNA făcând o vizită instituției.

  Momentan nu se cunoaște motivul descinderii , dar  se pare că ar avea legătură cu anumite terenuri, „istoria” primarului cu acestea fiind destul de „șubredă”.

  Vom reveni cu amănunte

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.