duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții DGA în Banat, într-o operațiune care vizează un centru de vaccinare care a eliberat sute de certificate false Covid-19

  de - | 14 februarie 2022, 12:50 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au declanșat în această dimineață o amplă operațiune într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin în care se fac verificări legate de obținerea unor certificate false de vaccinare anti-COVID-19.

  Din investigații a reieșit că persoanele care doreau să aibă certificat dar nu să se și vaccineze au apelat la cadrele medicale de la centrele medicale din Bocșa.Conform primelor informații, sute de persoane au beneficiat de certificate false pentru care au plătit fiecare între 100 și 200 de euro fiecare.

  În această dimineață, polițiștii DGA au descins în mai multe cabiente medicale și domicilii pentru a face percheziții. Nouă medici și asistenți medicali urmează să fie duși pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

  Sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.