vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un medic belgian este cercetat pentru că ar fi eliberat 2000 de certificate false de vaccinare

  de - | 23 noiembrie 2021, 3:56 PM | Internaţional

  0

  (foto: Lukas / Unsplash.com)

  În Belgia se derulează o anchetă ce privește certificatele false de vaccinare anti-COVID. Un medic este cercetat pentru că ar fi eliberat 2.000 de astfel de documente. El ar fi primit bani pentru a introduce numele pacienților în platformă, chiar dacă nu i-ar fi imunizat, potrivit europafm.ro.

  În centrul anchetei este un medic din regiunea Valonia. El a ridicat suspiciuni după ce a introdus în platforma de imunizare un număr foarte mare de persoane din întreaga regiune. Apărea ca și cum le-ar fi imunizat la diverse ore din zi și din noapte.

  Ministrul Sănătății din Valonia a făcut anunțul, la postul public belgian de radioteleviziune. Ministrul a descris numărul drept astronomic și greu de crezut că 2000 de persoane ar fi fost imunizate de o singură persoană.

  Acesta nu e singurul medic din Belgia vizat de o anchetă similară, au precizat autoritățile.

  Sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.