Un medic belgian este cercetat pentru că ar fi eliberat 2000 de certificate false de vaccinare

  de - | 23 November 2021, 3:56 PM | Internaţional

  0

  (foto: Lukas / Unsplash.com)

  În Belgia se derulează o anchetă ce privește certificatele false de vaccinare anti-COVID. Un medic este cercetat pentru că ar fi eliberat 2.000 de astfel de documente. El ar fi primit bani pentru a introduce numele pacienților în platformă, chiar dacă nu i-ar fi imunizat, potrivit europafm.ro.

  În centrul anchetei este un medic din regiunea Valonia. El a ridicat suspiciuni după ce a introdus în platforma de imunizare un număr foarte mare de persoane din întreaga regiune. Apărea ca și cum le-ar fi imunizat la diverse ore din zi și din noapte.

  Ministrul Sănătății din Valonia a făcut anunțul, la postul public belgian de radioteleviziune. Ministrul a descris numărul drept astronomic și greu de crezut că 2000 de persoane ar fi fost imunizate de o singură persoană.

  Acesta nu e singurul medic din Belgia vizat de o anchetă similară, au precizat autoritățile.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.