joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Percheziții ale procurorilor DNA la sediul Poliției Române pentru achiziții din anul 2020

  de Special Arad | 4 aprilie 2023, 11:46 AM | Naţional

  0

  Procurorii DNA efectuează percheziții la sediul Poliției Române în legătură cu încheierea în anul 2020 a unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale, în perioada în care ministru de Interne era Marcel Vela.

  „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale. În cursul zilei de 4 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

  Potrivit g4media.ro este vorba despre achiziții de bastoane și căști de protecție în valoare de circa 500.000 mii lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.