Pentru o seară, în loc de „Hello, politică!” a fost „Hello style!” în Sala Ferdinand. Și a fost fabulos | Foto

  de Raluca Medeleanu | 24 martie 2019, 11:43 AM | Monden | Topic special

  3

  A debutat anul trecut, ca târg de fashion, prin intermediul căruia designerii arădeni au avut ocazia să-și pună spre vânzare creațiile, dar iată că Hello Style a luat amploare la a treia ediție, ajungând un veritabil eveniment de fashion care – sperăm noi – să devină unul de tradiție pentru orașul nostru. Sâmbătă, 23 martie, Sala Ferdinand s-a transformat într-o scenă de catwalk, făcându-ne să uităm complet că acolo se organizează, de regulă, ședințe cu sămânță de scandal. De această dată, zece dintre cei mai reprezentativi designeri arădeni și timișoreni și-au prezentat, în încântarea numerosului public, creațiile inconfundabile fiecărei creator în parte. Evenimentul a fost moderat de Cosmina Păsărin.

  Cea care a deschis show-ul de modă a fost Eli Lăslean, prezentând o serie de rochii de gală fabuloase marca ELLIS, din materiale diafane, tipice stilului său cu care a cucerit podiumurile atât la nivel național cât și internațional.

  Vali Cioban a prezentat noua colecție „Chic”, care curpinde o varietate de stiluri: de la classic glam la avangardist, cu detalii pictate manual și elemente cusute de mână pentru a oferi unicitate fiecărei piese. Continând ținute atât pentru femei cât și pentru bărbați, colecția Chic by Vali Cioban Spring/Summer 2019 este o continuare a mottoului brandului: Dare to be different, dare to be yourself.

  Arina Varga ne-a arătat noua ei colecție, „Color Pop”, care combină noul cu clasicul, totul prin magia culorilor puternice. Volumele în stilul anilor ’60 au fost reinterpretate într-o manieră modernă, realizându-se astfel un look proaspăt, ideal pentru petrecerile de vară. O explozie de croiuri feminine, funde supra-dimensionate și drapaje, caracterizează ținutele realizate în materiale prețioase rigide. Colecția COLOR POP e în sine o petrecere, cu ținute gata să danseze o noapte întreagă alături de cele ce le vor purta.

  Oana Seran a prezentat, prin colecția „Touch”, povestea femeii sofisticate și stilate, este atingerea eleganței și complexității feminine, orchestrate cu măiestrie într-o colecție unică în care oricine se poate regăsi.

  Alina Moza a dorit, prin colecția „Intuitio”, să ne ducă într-o lume a viziunii, a sentimentelor și a imaginației, ele fiind însăși uneltele prin care Intuiția se dezvoltă și ne comunică, îndemnând la introspecție și autocunoaștere, cu scopul de privi lumea din înăuntru propriei ființe spre exterior.

  Beatrice Gale a prezentat colecția „Blossom”, formată din 10 piese pentru care a avut ca sursă de inspirație natura, în special florile. Iubirea pentru natura se regăsește în ultimele colecții ale designerului, dar în special în această colecție. Cuvintele care definesc cel mai bine colecția sunt: feminitate, romantism și unicitate.

  Colecția casei de modă Cosette a adus haine stilate și originale. Îmbinarea noului cu elemente clasice vintage, glamour și elemente de rafinament este specificul creațiilor semnate de aceasta. Am putea să o definim ca și o explozie de culori, elemente florale și geometrice.

  Bijuteriile YoU boutique, cu cristale Swarovski, au fost și ele etalate în cadrul prezentări de modă, drept accesorii rafinate la vestimentația creată de un tânăr designer, Anita Ardelean.

  „Tudor. Personal Tailor” a dorit să ofere clienților, intr-un mod eficient și rapid, plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat după cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume.

  Dorotheea Ozsvar, creatoarea de modă de 18 ani, a debutat în lumea modei la Hello Fashion. S-a inspirat pentru colecția ei, “LADA DE ZESTRE”, din citatul ,,Fiecare generație râde despre moda trecută, dar o urmează cu religiozitate pe cea nouă.’’- Henry David Thoreau.

  După prezentarea de modă, organizatoarele Ancuța Ciortea, Bogdana Țeglaș și Cristina Sabău au invitat publicul la o petrecere de după eveniment, la Vila Carol.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.