duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Boulevard Fashion Festival se întoarce cu a doua ediție

  de Special Arad | 16 august 2022, 11:08 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Ediția a doua a evenimentului de modă „Boulevard Fashion Festival”, în organizarea Lawinne Models, va avea loc pe platoul Palatului Administrativ în data de 22 august, începând cu ora 20:30.

  „Boulevard Fashion Festival dorește să se transforme într-o tradiție anuală, în care reunește pentru o singura zi designeri și modele arădene. Festivalul de modă reunește pentru o zi 40 de modele cu vârste cuprinse între 5 și 25 de ani. Aceștia vor prezenta colecțiile brand-urilor arădene Atelier Arina Varga, Atelier Oana Șeran, Lia Veselie, Da Mara, Atelier Mirabel, Bianca Ilonca, Pontzy, Lilyn by Youboutique, Oana Panaitescu și Facultatea de Design din cadrul Universități Aurel Vlaicu”, anunță Lawinne Models.

  Boulevard Fashion Festival (B.F.F.) este un concept adus arădenilor prin viziunea agenției Lawinne Models, cu sprijinul Primăriei Arad și CMCA.

  Fiind un eveniment în aer liber, nu există o taxă de participare pentru public. Dress code: elegant.

  Parteneri: Creative Academy și Mistic Studio.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.