Pentru America, se votează și în spațiu!

  de - | 8 noiembrie 2016, 7:50 PM | Internaţional

  0

  Shane Kimbrough, un astronaut NASA care se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, a votat în cadrul alegerilor prezidenţiale americane, a anunţat Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu, potrivit CNN.

  NASA a comunicat Yahoo News că Kimbrough a votat în cadrul alegerilor din 2016 din staţia spaţială în urmă cu câteva zile.

  Pentru astronauţii care se vor afla în spaţiu în ziua alegerilor, procesul de votare începe cu un an înainte de lansare. La momentul respectiv, ei pot alege la ce fel de scrutin doresc să participe.

  Apoi, cu şase luni înainte de alegeri, astronauţii primesc un fomular de înscriere.

  Comunicatul NASA nu a dezvăluit dacă astronautul a votat pentru Hillary Clinton sau Donald Trump.

  Sursa: Mediafax

  Sursa foto: Universe Today

  Citește și Trump sau Clinton? Iată tot ce trebuie să știi despre alegerile din SUA (LIVE VIDEO)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.