Pecican în vârstă de 20 de ani, lăsat fără permis din cauza comportamentului său în trafic

  de Special Arad | 18 July 2022, 6:35 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  Polițiștii orașului Pecica au sancționat contravențional un tânăr de 20 de din Pecica, care se deplasa cu un motociclu pe o stradă din localitate.

  Tânărul a adoptat un comportament agresiv, accelerând motorul în mod repetat, pentru a stânjeni ceilalți participanți la trafic.

  Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 de lei, totodată fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

  Atragem atenția conducătorilor de vehicule că adoptarea unui comportament agresiv în trafic este contravenție, și se sancționează cu amendă între 580-725 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.