vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pe terenurile bazei „UTA”, o nouă filă a Cupei „Andrei Pavel”. Medeea Fereștean (CS Intersport Arad) a câștigat la categoria 12 ani

  de Dan Lazăr | 20 mai 2021, 7:26 AM | Sport | Știri Arad

  0

  O nouă ediție a Cupei „Andrei Pavel” la tenis de câmp s-a încheiat la începutul acestei săptămâni pe terenurile bazei „UTA – TenisProfi”. Au participat tenismeni din vestul țării, la categoriile de vârstă 10, 12 și 14 ani.

  Aradul și-a „tăiat partea leului” la categoria de vârstă 12 ani feminin, câștigată de Medeea Fereștean (CS Intersport), după o finală cu Iasmina Filip (CS Dyadora Timișoara), scor 6-1, 6-1.

  Ceilalți câștigători au fost: Harris Kopanyi (CSM Oradea – categoria 14 ani), 6-2, 6-1 în finala cu Alex Buibaș (CS Sănătatea Oradea); Giulia Popa (CSM Oradea – 14 ani) – locul I, cu trei succese la zero, în turneul final de „patru” -; Tudor Turlea (CS Sport 4 Fun Timișoara – 12 ani), 6-4, 3-6, 10-6 în ultimul act cu Horea Ignuța (ACS Cristal Hunedoara); Ștefan Szabo (CSM Timișoara – 10 ani), 4-1, 4-1 în finala cu Eduard Saran (CS Dyadora Timișoara); și Sofia Tutunaru (CSM Petroșani – 10 ani), 4-0, 4-1 în meciul pentru primul loc susținut în compania Carolinei Tătar, reprezentantă a aceluiași club din Valea Jiului. În fapt, „careul de ași” la această categorie a fost unul 100% CSM Petroșani.

  Directorul turneului, Ovidiu Fereștean, a apreciat bună calitatea a majorității meciurilor desfășurate în cadrul turneului, anunțând că la finele acestei luni, pe aceleași terenuri de la baza „UTA”, se va desfășura un nou concurs internațional, sub egida Tennis Europe, de categoria 1, pentru tenismenii în vârstă de 12 ani. Până atunci, în săptămâna lui 22 mai are loc ediția a IV-a a Cupei „Rotary”, organizată de CS Intersport Arad, în baza proprie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.