Vor cânta la Picnic Festival Teo Milea, Byron, Kosmic Blues, Next Ex și nu numai

  de Special Arad | 4 august 2018, 3:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Evenimentul în aer liber din cadrul Zilelor Aradului, Picnic Festival, a cucerit arădenii încă de la prima edițe, cea de anul trecut. Era normal, așadar, să revină și în acest an, aducând arădenilor încă o dată cea mai bună mâncare stradală și muzică de calitate, într-un cadru relaxant.

  Evenimentul va avea loc în perioada 17-26 august 2018, pe faleza Mureșului, între Perla și Belvedere. Pe scenă vor urca artiști și trupe care au mai concertat la Arad, fie la Street Food Festival și la festivalul Particles sau în anumite cluburi arădene, dar asta nu face decât să confirme cât de îndrăgiți sunt de către arădeni.

  Iată programul complet, pentru fiecare zi a festivalului:

  PROGRAMUL CONCERTELOR

  17 august

  – Amalia Gaiță
  – Teo Milea

  18 august

  – Pinholes
  – Next Ex

  19 august

  – Byron
  – Kosmic Blues

  23 august

  – JazzyBit

  – R.U.A

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.