sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Culorile Crăciunului cu Teo Milea și Amalia Gaiță, sâmbătă seara, la Filarmonică

  de Special Arad | 20 decembrie 2014, 11:17 AM | Cultură | Muzică

  0

  Sâmbătă seara, de la ora 19,00, în sala mare a Filarmonicii de Stat Arad va avea loc un eveniment special, așezat sub semnul marii sărbători care va să vină – concertul Culorile Crăciunului, susținut de Teo Milea și Amalia Gaiță.

  După succesul recitalurilor de pian „On white… and black keys” susținute de pianistul și compozitorul Teo Milea în țară și peste hotare, de această dată artistul aduce în fața publicului arădean proiectul său de suflet, intitulat Culorile Crăciunului.

  Teo Milea și Amalia Gaiță îmbracă haina de Sărbătoare și vă prezintă compozițiile lor cu temă de Crăciun. Invitat: Alin Vacean, compozitor

  „Minunile se regăsesc în fiecare moment pe care îl trăim cu sufletul deschis. Împărţim miracolul şi recunoaştem legătura care s-a creat în timp între tradiţie, sunet şi suflet. Atâta veme cât datinile vor fi înconjurate de atmosfera muzicii de Crăciun, sufletul tău merită acest cadou din partea noastră” – Teo & Amalia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.