Paula Seling va cânta la Arad, în ultima sâmbătă a lunii iulie

  de Raluca Medeleanu | 15 July 2021, 7:40 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Paula Seling va susține un concert la Arad, în 31 iulie, începând cu ora 21:00, la inițiativa Asociației Rubio Pro Copilarie Pro Viață.

  Spectacolul se va desfăşura pe esplanada din parcul Mihai Eminescu, care a fost reabilitată în prima partea a acestui an de către voluntatii asociației respective.

  Concertul se organizează cu ajutorul companiei APTIV şi are ca scop tocmai inaugurarea oficială a noii înfățişări a esplanadei.

  Publicul are acces gratuit.

  În deschidere, de la ora 20:00, vor mai cânta Ilinca Sîrbu, Bianca Ştefamia Julcuț, Laura Cosma & Kami Csermak, Anastasia Maria, Raul Nica & Bandul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.