miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Asociația care modernizează scuarul de lângă Tribunal, amendată de Poliția Locală

  de Raluca Medeleanu | 9 august 2022, 8:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  captură video din „rondul primarului”

  Asociația Rubio a început săptămâna aceasta lucrările de reamenajare a scuarului de lângă Tribunalul Arad, pe care îl va transforma din bani 100% privați într-un parc dedicat maestrului Sever Frențiu.

  Cu toate laudele primite de la municipalitate pentru inițiativă și cu tot „rondul de zi” al primarului Bibarț, care s-a filmat azi live pe Facebook cu „șantierul”, Asociația s-a trezit acum cu două amenzi date de Poliția Locală pentru mașinile care au venit să ia echipamentele la finalul programului, căci erau parcate neregulamentar.

  Asociația a făcut o postare acidă pe Facebook, acuzând Poliția Locală de exces de zel și amintind, pe de altă parte, de vandalizarea repetată a altor locuri înfrumusețate tot de Rubio, precum esplanada de pe dig, de unde se rup constat florile ori se fură constant piesele de șah, ori despre mizeriile din fântâna cu cap de leu, din Parcul Eminescu, pusă în funcțiune tot de Rubio.

  „Mulțumim POLITIA LOCALA pentru amenzile (două dintr-o lovitură) de astăzi.
  Cele două mașini parcate neregulamentar la sfârșitul programului de lucru, pentru adunarea sculelor din scuarul Sever Frențiu. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.
  Dar vă ÎNTREBAM și noi așa ca pentru niște proști ce suntem:
  1. Când piesele de sah au dispărut una câte una , unde ați fost?
  2. Când au fost smulse florile și aruncate în fântâna cap de leu, unde ați fost?
  3. Când au fost smulse cele două bile de beton și au fost aruncate de la „balcon” tot în fântână, unde ați fost?
  4. Când au vandalizat cu graffiti peretele esplanadei, proaspăt curățat , unde ați fost?
  5. Când au fost rupte una câte una proiectoarele din parcul Bujor , unde ați fost?
  6. Când plantele de valoare au fost furate din același parc, unde ați fost?
  Toate aceste Investii au fost făcute din banii și prin efortul nostru!!!
  Ce sa faci, la ce fizic am văzut ca aveți, e mai ușor sa prinzi muncitorii decât borfașii.
  Va așteptăm și mâine.
  Cu siguranță nu ne plictisim!!!
  O seară liniștită tuturor”, scrie Asociația Rubio pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mașinile pizzeriei (La strada)de pe Victoriei împreună cu alți oameni care vor o viață ca afară sunt parcate ZILNIC pe pista pentru biciclete la câțiva zeci de metri de sediul poliției locale blocând grav vizibilitatea celor care ieri de pe acea stradă.

   Să fii atât de nesimțit ca om al legii încât să treci zilnic pe lângă acel colț de stradă și să te doară in paișpe.

   Peste drum de acea pizzerie autocarul celor de la UTA staționează mereu pe pista pentru biciclete deși are curtea la 3 Mt mai încolo.

   Bine că îi vedeți pe ăștia cu parcu’ …vai de steaua voastră.

   PS: dovada că dacă se vrea se poate este faptul că lângă atrium nu mai vezi parcată nici umbră de mașină…dar pentru asta ar trebui să lucreze și cei de locală și cei de la rutieră.

   Pps: deci întrebarea este: cum sa vezi mă pe aia din parc că-s parcați aiurea când LÂNGĂ SEDIUL VOSTRU nu se respectă legea? Cum?

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Foarte corect articolul!

   Este cel mai elocvent exemplu al faptului că, așa cum am mai spus, Aradul e condus de ani buni, de o gașcă care consideră orașul ca și „MOȘIA LOR PERSONALĂ”, unde nimic nu se face cu gândul la INTERESUL CETĂȚEANULUI, ci doar ca „spectacole ieftine” pt. proști ! ☹

   Zilele trecute, când a fost Primarul prin cartiere, cu o „armată” de „câței” după el, spunea (partial corect), că oamenii „să nu aștepte tot de la Primărie; să mai pună mâna sa facă si ei !
   Ceea ce ar fi cât se poate de corect…, cu o condiție:
   – ca Primăria (cu toate instituțiile și firmele sale PLINE DE POLITRUCI și „PILE”) să LUCREZE și să SPRIJINE, ÎN MOD REAL, CETĂTEANUL, mai ales pe cel GOSPODAR și nu doar declarativ, în confetințe și întâlniri, mai mult electorale, decât lucrative și pragmatice ! 🤔

   Abia când, aceste instituții, vor fi conduse si vor avea angajați recrutați PE COMPETENȚĂ și VOINȚA REALĂ de a lucra în INTERESUL CETĂTEANULUI, abia atunci lucrurile vor intra pe un făgaș normal (vedeți ce a făcut Bolojan, la Oradea, cu angajații săi, dar fără PCR – „pile, cunștințe și relații”), dar până atunci NU….
   …. adică, la noi la Arad, …NICIODATĂ !!! 😢

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.