vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patrick și Andreea Haizăr, pentru a doua oară campioni naționali ai României la dans sportiv – seniori latino

  de Raluca Medeleanu | 5 martie 2023, 11:38 AM | Sport

  1

  Patrick și Andreea Haizăr (foto: Facebook)

  Ambiția și perseverența lui Patrick și Andreea Haizăr, de la Școala de Dans Royal Steps din Arad, le-a adus cununa de lauri pentru a doua oară consecutiv: au devenit din nou campioni naționali ai României la dans sportiv, categoria seniori 1 latino.

  Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României s-a desfășurat în acest weekend la Oradea, unde au participat peste o mie de dansatori din toată ţara, cu vârste între 4 şi 35 de ani. Evenimentul a reunit și 50 arbitri internaționali, recunoscuți la cel mai înalt nivel de performanță.

  „O seara specială pentru noi… Suntem Campionii Naționali ai României, la Seniori 1 Latino, pentru a doua oară, consecutiv!

  Mulțumim, Sargu Brigitte, Tóth Noémi, István Tóth, pentru tot ce săditi în noi, pentru încrederea voastră în noi și pentru tot sprijinul vostru! Mulțumim, Rosut Bogdan pentru pregătire și recuperare! Mulțumim familiei pentru tot sprijinul și pentru iubire! Mulțumim și Irinei Ancuța!

  Mulțumim sportivilor Royali care ne-au sustinut fizic la concurs, Monika Bohak, Raoul Griober și în special Stefania Nutescu care ne-a răsfățat maxim… a contat mult sa avem sustinerea voastră! Mulțumim și Melindei Laszlo!

  Mulțumim Royalilor de acasă, de pe livestream, care au stat cu sufletul la gură pentru noi, ne bucurăm sa va avem, energia voastră și mesajele au contat enorm!”, a transmis Andreea Haizăr, pe pagina ei de Facebook.

  Organizatorul competiției este Clubul Sportiv „Exclusive” din Oradea, alături de Primăria Municipiului Oradea și Federația Română de Dans Sportiv.

  Citește și:

  • Patrik și Andreea Haizăr, campioni la Naționalele României de Dans Sportiv. Cei doi arădeni vor reprezenta țara și la Mondiale • Special Arad · ultimele știri din Arad

  • În urma rezultatelor din Ungaria, Patrick și Andreea Haizar devin cea mai bine clasată pereche din Romania în rankingul mondial WDSF la Senior 1 Latino • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.