miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  În urma rezultatelor din Ungaria, Patrick și Andreea Haizar devin cea mai bine clasată pereche din Romania în rankingul mondial WDSF la Senior 1 Latino

  de Special Arad | 20 septembrie 2022, 12:29 PM | Sport

  0

  Arădenii Patrik și Andreea Haizar urcă pe locul 5 în Rankingul Mondial WDSF, după competiția internațională WDSF Senior 1 Latino ce a avut loc la Szombathely, Ungaria, în acest weekend, unde au ocupat locul 3.

  La ora actuală, sunt cea mai bine clasată pereche din Romania în rankingul mondial WDSF la categoria Seniori 1 Latino, iar următoarea competiție va fi chiar Campionatul Mondial ce va avea loc la Rotterdam în 14 Octombrie.

  „Mulțumim sponsorilor noștri MAN Construcții că au fost alături de noi înca de la inceput în această frumoasă călătorie, mulțumim antrenorilor noștri, cât și părinților și sportivilor de la Școala de dans Royal Steps și tuturor arădenilor care ne susțin și ne sunt alături”, a transmis perechea de dansatori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.