sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Patrik și Andreea Haizăr, campioni la Naționalele României de Dans Sportiv. Cei doi arădeni vor reprezenta țara și la Mondiale

  de Andreea Daniela B. | 10 aprilie 2022, 10:12 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Facebook/Școala de Dans Royal Steps Arad

  Dansul este, într-un fel sau altul, o artă. Sute de ore de antrenament stau în spatele fiecărei coregrafii ca să iasă totul perfect, iar astfel dansatorii reușesc să transmită emoție prin fiecare mișcare a lor.

  Nu de multe ori am avut campioni arădeni la concursurile de dans, cel puțin nu când vorbim despre categorii mai înaintate de vârstă, însă de această dată Aradul a ajuns pe hartă datorită echipei formate din Andreea și Patrick.

  „Cu mare mândrie și multă emoție vă anunțăm că antrenorii Royal Steps, Patrik și Andreea Haizăr sunt campionii României la Senior 1 Latino!

  În premieră, sunt prima și singura pereche arădeană care a câștigat vreodată Campionatul național de dans sportiv la acest nivel de dans și la aceasta vârstă.

  O altă premieră este faptul că Patrik și Andreea Haizăr sunt prima și singura pereche de dansatori arădeni care a concurat vreodată la secțiunea Seniori.

  Acest titlu, cel de campioni naționali, îi califică pe cei doi să reprezinte România la Campionatele Mondiale de anul acesta din octombrie și îi încadrează în Lotul României. 

  Mult succes la pregătirea pentru mondiale, felicitări și multa forță pe mai departe! Copiii și părinții Royal Steps sunt extrem de mândri de voi!”, transmite echipa de dansatori de la Școala de Dans Royal Steps Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.