Patriarhul Daniel anunță că s-a vaccinat anti-Covid

  de - | 24 November 2021, 4:20 PM | Naţional

  2

  Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Întrebat dacă s-a imunizat anti-COVID-19, Preafericitul Daniel a răspuns afirmativ.

  El a făcut declarația la Parlament, la finalul ședinței solemne organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

  Ziariștii l-au întrebat pe întâistătătorul BOR ce mesaj le transmite enoriașilor, iar acesta le-a recomandat să urmeze sfatul medicilor.

  Preafericitul Daniel nu a spus ce ser i-a fost administrat.

  În ultima perioadă au existat controverse în ceea ce privește implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania de vaccinare. De asemenea, reprezentanții BOR au fost întrebați de mai multe ori dacă Patriarhul s-a vaccinat, dar acest lucru nu a fost dezvăluit până acum.

  sursa: digifm.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.