Parlamentarii au stabilit calendarul privind dezbaterile și votarea Bugetului

  de Special Arad | 24 februarie 2021, 8:11 AM | Politikos

  0

  Votul final pentru Bugetul de stat și Bugetul Asigurărilor Sociale se va da marți, 2 martie.

  Dezbaterile și votul pe articole vor începe luni după-amiază și vor continua marți, până la finalizare.

  Opoziția a anunțat că a pregătit mii de amendamente, iar dezbaterile ar putea fi de durată.

  Parlamentarii pot depune amendamente până joi, 25 februarie, la ora 10, urmând ca de la ora 12 să aibă loc ședințe comune ale comisiilor de specialitate pentru examinarea, avizarea și depunerea avizelor.

  Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, despre calendarul stabilit la Parlament:

  „Vor începe la ora 16, luni, 1 martie – dezbaterea generală și cea pe articole. Dacă nu terminăm luni, continuăm marți. Am prevăzut, drept obiectiv, ca marți să fie votul final. Sigur, la cererea Opoziției, am stabilit că în funcție de numărul de amendamente, vedem programul plenului”, a spus acesta.

  sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.