sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Părintele Ciprian Ilica din Sintea Mică, răpus de Covid la doar 43 de ani

  de Special Arad | 26 octombrie 2021, 8:35 AM | Coronavirus | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Facebook / Ciprian Ilica)

  Preotul a fost internat la Secția Covid a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de aproximativ două săptămâni, iar în ultima săptămână a fost și intubat. A pierdut lupta cu COVID-19 ieri seara (25 octombrie), în urma unui stop cardio-respirator. Părintele din localitatea Sintea Mică a mai făcut un stop cardio-respirator și săptămâna trecută, însă medicii au reușit atunci să-l resusciteze după un efort de 45 de minute. Din păcate, „miracolul” nu a ținut prea mult. Avea 43 de ani.

  Trupul neînsuflețit al părintelui Ciprian-Cornel Ilica va fi depus în Biserica cu hramul „Cuvioasa Parascheva” din Sintea Mică, Protopopiatul Arad, transmite Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului.

  Date biografice:

  Preacucernicul Părinte Ciprian-Cornel Ilica, s-a născut la data de 11 martie 1978, în localitatea Ineu, Jud. Arad. După absolvirea Liceului Forestier Arad a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții.

  A fost hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 4 iunie 2004, pe seama Parohiei Sintea Mică, Protopopiatul Arad, unde a slujit până la încetarea din viață. La 5 august 2007 a primit distincția de iconom.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.