Părintele Ciprian Ilica din Sintea Mică, răpus de Covid la doar 43 de ani

  de Special Arad | 26 October 2021, 8:35 AM | Coronavirus | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Facebook / Ciprian Ilica)

  Preotul a fost internat la Secția Covid a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de aproximativ două săptămâni, iar în ultima săptămână a fost și intubat. A pierdut lupta cu COVID-19 ieri seara (25 octombrie), în urma unui stop cardio-respirator. Părintele din localitatea Sintea Mică a mai făcut un stop cardio-respirator și săptămâna trecută, însă medicii au reușit atunci să-l resusciteze după un efort de 45 de minute. Din păcate, „miracolul” nu a ținut prea mult. Avea 43 de ani.

  Trupul neînsuflețit al părintelui Ciprian-Cornel Ilica va fi depus în Biserica cu hramul „Cuvioasa Parascheva” din Sintea Mică, Protopopiatul Arad, transmite Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului.

  Date biografice:

  Preacucernicul Părinte Ciprian-Cornel Ilica, s-a născut la data de 11 martie 1978, în localitatea Ineu, Jud. Arad. După absolvirea Liceului Forestier Arad a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții.

  A fost hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 4 iunie 2004, pe seama Parohiei Sintea Mică, Protopopiatul Arad, unde a slujit până la încetarea din viață. La 5 august 2007 a primit distincția de iconom.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.