Paranoia o plutit peste Festivalul Clătitelor de la Moneasa…

  de Lucian Valeriu | 27 iulie 2015, 10:40 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  Ghici despre ce o fost Festivalul Clătitelor de la Moneasa?
  Ai ghicit: despre Ioțcu!
  Despre Ioțcu și arestarea sa lângă tufa de trandafiri din fața propriei case cu numărul ghinionist 13, lângă piscina cu jacuzzi din gazon… ca-n filmele cu mafioți.

  Ce-o fost și ce n-o fost la Festivalul Clătitelor de la Moneasa

  N-o fost ANAF-ul – dar o fost paranoia de ANAF cât casa. N-o fost Ioțcu – dar o fost paranoia de Ioțcu la fiecare masă și pe fiecare scaun chiar. O fost concert Lupus Dacus – da n-or prea observat mulți. Or fost lupte full-contact cu arme medievale – da n-o fost nimeni rănit și nimeni n-o murit. Or mai fost și vrăjitoare pe rug… da cine să le mai prindă și pe astea?…
  Or fost clătite. Dacă-ți era dor sau dacă aveai curaj sau dacă voiai să încerci senzații noi – puteai mânca o clătită făcută de însuși Traian Igaș… cele mai multe clătite cică le-o făcut Igaș la Moneasa. Claudia Boghicevici a făcut, și ea, vreo două, da numa pentru apropiați… O făcut clătite chiar și alianța Ciupe-Purcaru… ce clătite contra naturii or fi ieșit de-acolo, numa ei și Tăriceanu știu. Clătite cu ceva ce nu știe nimeni ce… Și Adi Țolea o făcut clătite… da n-o stat nimeni să le numere. Pistru s-o tras pă cur `napoi. Căprar s-o dat din alt film… da dacă n-aveai de-o clătită, puteai să apelezi liniștit…

  În concluzie, o fost mișto la Clătite… bine c-o plouat în noaptea de sâmbătă și că i-or dat lu Ioțcu 30 de zile… așa s-o mai răzbunat  natura.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.