marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Panoul electric al unei case, în flăcări! Incendiul a fost stins la timp înainte să facă victime

  de Special Arad | 7 octombrie 2022, 8:45 AM | Știri Arad

  0

  În această noapte, în jurul orei 00:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la panoul electric al unei case din localitatea Seleuș.

  Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu-Garda 1 Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu 5 subofițeri.

  La sosirea echipajului, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul panoului electric, cu posibilitate de propagare la restul locuinței.

  Pompierii au lichidat incendiul cu promptitudine și astfel a fost limitată propagarea focului la celelalte încăperi ale casei.

  Din fericire nu s-au înregistrat victime. În urma flăcărilor a ars panoul electric iar pereții din jurul acestuia au fost degradați.

  Caza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „scurtcircuit electric

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.