luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Panică la spital! Doctorița și asistentele la un pas să fie violate de patru tineri cu pantalonii în vine

  de Special Arad | 14 decembrie 2016, 6:25 PM | Naţional

  0

  O doctoriţă şi două asistente medicale de la Spitalul municipal Vulcan, Hunedoara, au fost agresate de patru tineri. Cei patru barbaţi au băut împreună într-un bar din localitate, iar apoi s-au luat la bataie. În urma altercaţiei, ei au fost transportaţi la UPU cu un echipaj SMURD.

  Cele trei femei au fost terorizate minute întregi după ce bărbaţii aduşi la urgenţă şi aflaţi în stare de ebrietate s-au dezbrăcat şi au început să le fugărească, strigând că vor să facă sex cu ele.

  Terifiate, femeile au chemat ajutoare, iar la faţa locului a venit o echipă a Poliţiei locale, dar degeaba. Potrivit martorilor, poliţistul local nu a intervenit de teamă. Directorul Spitalului din Vulcan susţine că a aflat de incident de la colegele sale şi deja a demarat o anchetă, dar se arată neputincios în condiţiile în care spitalul nu are pază, scrie radioresita.ro.

  „Ştiu că doctoriţa a fost agresată. La fel şi asistentele, de 4 recidivişti ce au ajuns la urgenţă  după ce la 112 s-a sunat din Clubul XXI. Erau răniţi şi femeile au fost la un pas de viol, însă, se pare ca poliţistul local nu a vrut să intervină. Vom analiza cele întâmplate şi vom decide în consecinţă. De altfel, am anunţat şi primăria de cele petrecute şi urmează să stabilim ce putem face acum”, a declarat dr. Catalin Popa, directorul Spitalului Municipal Vulcan.

  Spitalul din Vulcan nu are paza, iar acum poliţia şi jandarmeria a luat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a lămuri situaţia, scrie Radio Resita.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.