Pâncota a învins Gloria într-un amical disputat pe Șega

  de Lucian Dănilă | 2 august 2014, 3:43 PM | Sport | Topic special

  0

  Șoimii Pâncota și Gloria s-au întâlnit într-un meci amical disputat la 35 de grade pe sinteticul de pe arena Șega. A fost infernal de cald, jucătorii având nevoie de pauză de hidratare, dar a fost și o ocazie bună pentru cei doi antrenori să îi testeze pe jucătorii aflați în probe.

  Gloria mai are o săptămână și începe campionatul, repetiția cu Pâncota fiind ultima înaintea startului Ligii a 4-a. În echipa aliniată de Bogoșel i-am văzut și pe noii veniți Stanciu – portar care a evoluat la FC UTA, Higyed și Galea – ambii de la Sebiș, Claudiu Ban, Boris Țugui – un atacant venit din Republica Moldova, Sergiu Popa – revenit în țară după ce a evoluat în Germania la Waldkraiburg, Pirtea – atacant de la Crișul, Dan Daniel – de la juniorii FC UTA și Măgulean – golgeterul din sezonul trecut al echipei UTA BD. Alături de ei au evoluat mai vechii componenți din lot Vaida – portar, Topai, Ewald Wild, Blănaru, Hulbăr, Berari, Petra, Florin Gâlcă sau Filimon. Mijlocașul Gherghel nu a evoluat fiind accidentat.

  IMG_8979

  Gloria s-a despărțit în această vară de portarul Bujor, de Manea și Bilia – toți trei plecați la FC Caransebeș, în liga secundă, dar și de Raul Urs, plecat în Italia, sau Cosmin Gâlcă care acum joacă pentru Frontiera Curtici.

  La Șoimii, Dan Cuedan s-a arătat mulțumit de fundașul Ugoceanu, sosit de la Jimbolia, pentru care și-a dat acceptul să fie transferat. De asemenea, i-am mai văzut la lucru pe Ojog, un al jucător venit din Republica Moldova, care timp de o săptămână s-a pregătit cu UTA BD.

  La Pâncota nu au evoluat Polgar, Cuedan și Lung, toți trei fiind în perioada de recuperare. În rest, antrenorul „șoimilor” a rulat întreg lotul, printre care și noii sosiți Pantea, Crușoveanu, Siminic, Băd, Sălăjan, Ugoceanu.

  Pâncota a câștigat cu scorul de 2-1 (1-1), golurile fiind marcate de Pantea și Alin Mihai, respectiv Florin Gâlcă.

  Pâncota – Gloria 2-1 (1-1)

  Pantea, Alin Mihai / Fl. Gâlcă

  Șoimii: Pașcalău – Pantea, Lengyel, Crușoveanu, Siminic – Ojog, Suciu, Issa, Dubeștean – Băd, Sălăjan. Repriza a II-a: Irimia – Ojog, Ugoceanu, Lengyel, Vițu – Huțanu, Pantea, Dubeștean, Bulzan – Sălăjan, Mihai. Au mai intrat: Maghici, Mitu.

  Gloria: Vaida – Topai, Ewald Wild, Blănaru, Hulbăr – Măgulean, Berari, Dan Daniel, Florin Gâlcă, Filimon – Țugui. Au mai jucat: Stanciu – Sergiu Popa, Claudiu Ban, Petra, Galea, Avram, Higyed, Pirtea.

  Arbitri: Mircea Ardelean – Marius Alexa, Thomas Junger.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.