joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pâncota a învins Gloria într-un amical disputat pe Șega

  de Lucian Dănilă | 2 august 2014, 3:43 PM | Sport | Topic special

  0

  Șoimii Pâncota și Gloria s-au întâlnit într-un meci amical disputat la 35 de grade pe sinteticul de pe arena Șega. A fost infernal de cald, jucătorii având nevoie de pauză de hidratare, dar a fost și o ocazie bună pentru cei doi antrenori să îi testeze pe jucătorii aflați în probe.

  Gloria mai are o săptămână și începe campionatul, repetiția cu Pâncota fiind ultima înaintea startului Ligii a 4-a. În echipa aliniată de Bogoșel i-am văzut și pe noii veniți Stanciu – portar care a evoluat la FC UTA, Higyed și Galea – ambii de la Sebiș, Claudiu Ban, Boris Țugui – un atacant venit din Republica Moldova, Sergiu Popa – revenit în țară după ce a evoluat în Germania la Waldkraiburg, Pirtea – atacant de la Crișul, Dan Daniel – de la juniorii FC UTA și Măgulean – golgeterul din sezonul trecut al echipei UTA BD. Alături de ei au evoluat mai vechii componenți din lot Vaida – portar, Topai, Ewald Wild, Blănaru, Hulbăr, Berari, Petra, Florin Gâlcă sau Filimon. Mijlocașul Gherghel nu a evoluat fiind accidentat.

  IMG_8979

  Gloria s-a despărțit în această vară de portarul Bujor, de Manea și Bilia – toți trei plecați la FC Caransebeș, în liga secundă, dar și de Raul Urs, plecat în Italia, sau Cosmin Gâlcă care acum joacă pentru Frontiera Curtici.

  La Șoimii, Dan Cuedan s-a arătat mulțumit de fundașul Ugoceanu, sosit de la Jimbolia, pentru care și-a dat acceptul să fie transferat. De asemenea, i-am mai văzut la lucru pe Ojog, un al jucător venit din Republica Moldova, care timp de o săptămână s-a pregătit cu UTA BD.

  La Pâncota nu au evoluat Polgar, Cuedan și Lung, toți trei fiind în perioada de recuperare. În rest, antrenorul „șoimilor” a rulat întreg lotul, printre care și noii sosiți Pantea, Crușoveanu, Siminic, Băd, Sălăjan, Ugoceanu.

  Pâncota a câștigat cu scorul de 2-1 (1-1), golurile fiind marcate de Pantea și Alin Mihai, respectiv Florin Gâlcă.

  Pâncota – Gloria 2-1 (1-1)

  Pantea, Alin Mihai / Fl. Gâlcă

  Șoimii: Pașcalău – Pantea, Lengyel, Crușoveanu, Siminic – Ojog, Suciu, Issa, Dubeștean – Băd, Sălăjan. Repriza a II-a: Irimia – Ojog, Ugoceanu, Lengyel, Vițu – Huțanu, Pantea, Dubeștean, Bulzan – Sălăjan, Mihai. Au mai intrat: Maghici, Mitu.

  Gloria: Vaida – Topai, Ewald Wild, Blănaru, Hulbăr – Măgulean, Berari, Dan Daniel, Florin Gâlcă, Filimon – Țugui. Au mai jucat: Stanciu – Sergiu Popa, Claudiu Ban, Petra, Galea, Avram, Higyed, Pirtea.

  Arbitri: Mircea Ardelean – Marius Alexa, Thomas Junger.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.