duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Până ieri ne-am rupt jantele mașinilor pe drumul Arad-Curtici! De azi… ne spargem și parbrizele, ca urmare a pietrișului aruncat în gropi

  de Mihai Todoca | 22 martie 2018, 2:36 PM | Știri Arad

  1

  După ce locuitorii din Horia (iar ulterior am aflat că și în alte locații) au anunțat că vor organiza un protest pentru a blama starea execrabilă a drumului Arad-Șiria, iată că azi,  gropile imense care „brăzdează” asfaltul drumului către… (culmea!) Șofronea au intrat în proces de reparație. Ce legătură au cele două drumuri? Sunt drumuri județene care intră în grija CJA, dar care numai îngrijite nu sunt.

  Ieri, chiar a avut loc un accident pe drumul Arad-Curtici, din cauza unei gropi. Iar despre acest drum se știe că este unul foarte tranzitat și are nevoie urgentă de o lucrare serioasă pentru evitarea viitoarelor accidente și degradarea mașinilor.

  Nu știm dacă din cauza protestului anunțat sau din cauza unei programări, autoritățile s-au grăbit să acopere gropile de pe Arad-Curtici! Însă, modul în care o fac, aruncând cu lopata niște  pietriș  ca să astupe groapa cât repede, e de râs. Sau de plâns… cum vreți dumenavoastră!

  Deocamdată pe drumul Arad-Șiria nu se astupă nicio groapă (am fost la fața locului), însă nu ar fi exclus să constatăm că mâine, cu o zi înainte de protestul anunțat, să întâlnim niște muncitori cu lopeți, puși pe fapte mari.

  Dar, cum spuneam, dacă până ieri ne rupeam jantele și bucșele mașinilor din cauza gropilor, de azi trebuie să avem grijă și de parbrize.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.