Ovidiu Deac s-a stins fulgerător din viață la doar 50 de ani! Școala arădeană de arte marțiale este în doliu

  de Lucian Dănilă | 22 iunie 2021, 2:16 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Shihan Ovidiu Deac era unul dintre cei mai cunoscuți practicanți de arte marțiale din Arad. Elev al legendarului Mihai Botez, cunoscut ca „Mișa Baci” și apropiat al descendentului acestuia, Pavel Hanshi Milovan, Ovidiu Deac s-a stins fulgerător din viață la doar 50 de ani.

  Apropiați ai lui Ovidiu Deac spun că acesta a suferit un stop cardiorespirator în timp ce juca un meci de fotbal cu prietenii săi în tabăra de la Căsoaia. Vestea tristă s-a răspândit repede printre cei care l-au cunoscut.

  „Dragule este o mare pierdere pentru școală KAIZEN KI RYU ARAD ROMÂNIA JU JITSU TRADITIONAL. A PLECAT SĂ SE INTILNEASCA CU SOKE BOTEZ MIHAI ÎN CER PE TATAMI LA O LECȚIE DE JU-JITSU. 😭😭😭😢😭😭😭REGRET nespus această pierdere. Nu a fost alegerea lui shihan Ovidiu Deac, a fost ALEGEREA LUI DUMNEZEU”, scriu prietenii săi pe Facebook.

  Shihan Ovidiu Deac pleacă să se așeze lângă mentorul său, Mihai Botez…

  Drum lin printre îngeri…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.